Casa de Amanet AGS

Vrei o solutie de finantare eficienta, fara batai de cap generate de eligibilitate? Casa de Amanet AGS poate fi raspunsul!

O alternativa la imprumuturile costisitoare: amanetul.

Vremurile dificile resimtite de tot mai multi romani, in special de cei ce au avut necazuri in trecut cu bancile ori cu Institutiile Financiare Nebancare, determina oamenii sa apeleze la Casele de Amanet pentru a face rost de bani urgent.

O alternativa la imprumuturile costisitoare: amanetul

Vremurile dificile resimtite de tot mai multi romani, in special de cei ce au avut necazuri in trecut cu bancile ori cu Institutiile Financiare Nebancare, determina oamenii sa apeleze la Casele de Amanet pentru a face rost de bani urgent.

Credit cu istoric negativ si pentru rau platnici

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Trebuie sa ai minim o luna vechime in munca

 

Credit promotional luna mai

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe si ProviAsigurare. Promotie valabila pana pe 31 mai 2024 la Provident.

O Casa de Amanet iti accepta obiectele de valoare, obiecte ce le vei lasa gaj in schimbul unui imprumut urgent pe termen scurt.

Se face o evaluare a obiectelor pe care doresti sa le amaneteze, iar creditul ti se acorda imediat, in regim de urgenta, fara sa ti se solicite acte doveditoare ale venitului, carte de munca ori alte documente costisitoare.

Poti sa fi restantier, poti sa figurezi in Biroul de Credit ca rau-platnic, de la Casa de Amanet te poti imprumuta, daca detii un obiect de valoare care a-ti acopere imprumutul

De putin timp, adica de cativa ani, Casele de Amanet functioneaza ca Institutii Financiare nebancare (non-bancare), adica ofera imprumuturi rapide pe perioada limitate de timp, in schimbul unor garantii reale. Tipurile de garantie difera de la o Casa de Amanet la alta.

Multe case de amanet au in portofoliul de activitate si drept urmare si in reclamele generale urmatoarele servicii: „cumpar aur, cumpar argint, cumpar bijuterii lux, etc”.

Serviciile oferite de Casa de amanet AGS se incadreaza in cele enuntate mai sus, la ele adaugandu-se si cel de schimb valutar.

Cum procedezi pentru a accesa un imprumut urgent la AGS?

Fiind una din cele mai rapide cai de a te imprumuta de bani, Casa de Amanet iti pune la dispozitie o suma de bani, ca procent din valoarea obiectului ori a obiectelor de valoare pe care esti dispus sa le lasi drept gaj, adica drept garantie la sumele de bani imprumutate.

Imprumuturile se acorda de catre casa de amanet pe baza unor garantii diverse: obiecte din aur, obiecte din argint, bijuterii aur, bijuterii argint, electrocasnice, autoturisme, tablouri de valoare, obiecte vechi de valoare, etc.

Cele mai des utilizate obiecte folosite de clientii caselor de amanet sunt bijuteriile din aur si argint.

Din acest motiv aproape la toate casele de amanet veti intalni serviciile respective: cumpar aur, cumpar argint, amanet electronice, tablouri, etc.

In privinta cumpararii obiectelor din aur, aur de 8k, de 14k, de 18k, de 22k, de 24k, acestea sunt printre cele mai folosite bunuri la amanet.

De la bijuterii la monede, toate pot fi folosite drept garantie pentru un imprumut de urgenta. Casa de Amanet AGS ofera si serviciul de cumparare de aur si argint, adica, daca ai de vanzare niste bijuterii din aur ori bijuterii din argint, poti merge direct la AGS sa le vinzi la un pret foarte avantajos.

Ce fel de bunuri poti amaneta prin AGS?

Imprumuturile rapide puse la dispozitie de AGS se fac contra oricarui bun din aur, indiferent ca este de 8k ori de 24k. Bijuteriile din aur sunt cele mai cautate si cele mai bine ofertate, deci, cea mai simpla cale de a obtine niste bani imprumut.

De asemenea, bijuteriile din argint reprezinta o prioritate pentru garantiile primite de catre AGS, argintul fiind un metal pretios destul de folosit pentru imprumuturile urgente de tip amanet.

„Cumpar argint”, la un pret foarte bun; aceasta este o alta reclama marca AGS, lucru firesc pentru o casa de amanet respectabila ce pune la dispozitia clientilor un serviciu de creditare rapida foarte avantajos.

De asemenea, Casa de Amanet AGS se mai ocupa si cu amanetul de electronice, pe langa cele doua servicii prioritate: cumpar aur si cumpar argint.

Daca detii aparate de valoare, de tipul telefoanelor mobile, laptop, sistem audio, sistem video, etc, Casa de Amanet AGS iti pune la dispozitie o suma de bani prin intermediul unui imprumut urgent cu garantie reale, garantie ce se constitutie din respectivele electronice.

Daca ai nevoie urgenta de bani, poti sa lasi amanet telefonul mobil, smartphonul ori tablete, pentru o luna de zile ori mai mult.

Cumpar aur, cumpar argint, bijuterii de aur, bijuterii de argint, bijuterii de lux, electrice, electronice, ceasuri de lux; aceste servicii le veti gasi la aproape toate casele de amanet din Romania, si desigur si la AGS.

La Casa de Amanet AGS este de retinut ca fiecare din cele enuntate mai sus pot fi si oferite spre vanzare, la niste preturi fara concurenta.

Sunt institutii financiare care acorda credit mai simplu. Iata cateva dintre societatile care acorda credite cu dobanda 0%:

CreditYes - imprumut cu dobanda 0% pentru perioade diferite

Credit7 - solutii pentru 5, 10 ori 15 zile cu dobanda 0%

Lunare - in primele 30 de zile obtii finantare fara dobanda

Avantajele imprumuturile urgente de la AGS: rapiditate, siguranta, fidelitate.

Iata si o lista cu ce se cumpara la AGS: cumpar aur, cumpar argint, cumpar ceasuri, cumpar diamante, cumpar opere de arta, amanet electronice.

Detalii legate de imprumuturile rapide de la AGS – Casa de Amanet:

  • perioada imprumutului este de 30 de zile cu posibilitatea prelungirii cu inca 30 de zile a contractului de credit;
  • poti prelungii contractul de cate ori doresti, cu conditia sa platesti comisionul aferent perioadei de 30 de zile deja incheiate;
  • comisionul practicat este de 0,3% pe zi;
  • durata minima de contractare este de 5 zile;
  • pretul obiectelor amanetate tine cont de cotatiile bursiere din ziua respectiva, cand este vorba de obiectele din metale ori pietre pretioase.

Alte detalii, puteti sa gasiti la telefon 0749300632. De asemenea, programul la agentiile Casei de Amanet AGS este in general de luni pana duminica, intre orele 8 si 21:30.

(Visited 835 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies