Go Kredit – Amanet Auto in Romania

Amanet auto a devenit o solutie populara pentru persoanele care cauta numerar rapid in Romania. Este o modalitate eficienta de a obtine bani imediat, punand masina ca garantie.

Procesul este simplu, iar fondurile sunt disponibile in cateva ore. Go Kredit este una dintre companiile de top care furnizeaza servicii amanet auto in Romania. In acest articol, vom arunca o privire mai atenta la Go Kredit si vom explora de ce este o buna optiune pentru cei care cauta servicii auto amanet.

Pentru a amaneta masina, trebuie sa mergi cu ea la sediul GoKredit si vei primii banii pe loc.

Credit cu istoric negativ si pentru rau platnici

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Trebuie sa ai minim o luna vechime in munca

 

Credit promotional de Paste

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe si dobanda redusa la jumatate. Promotie valabila pana pe 29 aprilie la Provident.

GoKret Amanet auto – informatii utile

GoKredit amanet auto functioneaza in toate sectoarele muncicipiului Bucuresti, dar si in localitatile aflate la o limita de 50 de km de Bucuresti, precum:  Popesti Leordeni, Otopeni, Magurele, Voluntari, Pipera, Bragadiru, Buftea, Chitila, Pantelimon).

Procentul pe care il vei primi este de 75% din valoarea masinii. Evaluarea se face in functie de anul de fabricatie, de echipare si de aspectul general.

Trebuie sa te programezi mai intai si apoi sa mergi cu autoturismul la sediul GoKredit pentur evaluare. Banii ii primesti cash.

Bine de stiut este si faptul ca acest amanet auto accepta nu doar autoturisme, ci si motociclete, ATV-uri, utiliaje, camioane, utilitare, flote auto, dube, autocare, masini agricole etc.

GoKredit incheie cu clientii sai un contract pentru 30 de zile, cu posibilitatea de a fi prelungit cu inca 14 zile.

Costurile sunt transparente – exista un comision unic de amanet.

Aprobarea creditului la Go Kredit amanet auto este rapida.

Ce este Go Kredit?

Go Kredit este o institutie financiara lider din Romania care ofera servicii amanet auto. Compania este in industrie de mai mult timp si a ajutat mii de oameni sa obtina banii de care au nevoie intr-un mod rapid si sigur. Go Kredit ofera imprumuturi pe termen scurt folosind masini drept garantie. Imprumuturile sunt disponibile persoanelor care au o masina care este integral platita si inmatriculata pe numele lor.

Cum functioneazã?

Procesul de obtinere a unui imprumut de la Go Kredit este simplu si direct. Tot ce trebuie sa faceti este sa va aduceti masina la unul dintre birourile companiei, iar un reprezentant o va evalua. In functie de valoarea masinii tale, Go Kredit iti va oferi o suma de imprumut. Daca acceptati oferta, va trebui sa semnati un contract care descrie termenii si conditiile imprumutului.

Odata ce semnati contractul, Go Kredit va ofera banii cash, in mana. Termenul imprumutului este de obicei de 30 de zile, dar il puteti prelungi platind dobanda la imprumut. Cand rambursati imprumutul, Go Kredit va va returna masina.

De ce sa alegeti Go Kredit?

Exista mai multe motive pentru care Go Kredit este cea mai buna optiune pentru serviciile de amanet auto din Romania. Iata cateva avantaje ale alegerii Go Kredit:

Proces rapid si simplu

Go Kredit are un proces rapid si simplu, care va permite sa obtineti banii de care aveti nevoie intr-un mod rapid si sigur. Puteti obtine fondurile in cateva ore dupa ce ati solicitat imprumutul.

Fara verificare de credit

Go Kredit nu necesita o verificare de credit pentru a aproba imprumutul. Acest lucru inseamna ca chiar si daca aveti un scor de credit slab, puteti obtine un imprumut de la Go Kredit.

Rate de dobanda competitive

Go Kredit ofera rate de dobanda competitive in comparatie cu alte companii de amanet auto din Romania. Acest lucru inseamna ca veti plati mai putin dobanda la imprumut, ceea ce va va face mai usor sa-l rambursati.

Termeni de imprumut flexibili

Go Kredit ofera termeni de imprumut flexibili care va permit sa prelungiti perioada de imprumut. Acest lucru inseamna ca puteti pastra masina ca garantie pentru o perioada mai lunga.

Siguranta si securitate

Go Kredit este o companie sigura care utilizeaza cea mai recenta tehnologie pentru a proteja informatiile dvs. personale si financiare. Masina dvs. este, de asemenea, depozitata intr-un depozit sigur pentru a va asigura ca nu este deteriorata sau furata.

Intrebari frecvente

Care sunt cerintele pentru a obtine un imprumut de la Go Kredit?

Pentru a obtine un imprumut de la Go Kredit, trebuie sa aveti o masina si sa fiti proprietarul acesteia. Masina trebuie sa fie in buna stare si trebuie sa aveti documentele de proprietate.

Acesta nu este un amanet fara deposedare, pentru ca masina ta va ajunge in parcul auto GoKredi.

Cat de repede pot obtine banii de la Go Kredit?

Go Kredit va ofera banii cash imediat dupa semnarea contractului.

Pot prelungi perioada de rambursare a imprumutului?

Da, puteti prelungi perioada de rambursare a imprumutului pentru 14 zile. Dupa aceea mai exista o sansa sa-l prelungiti cu inca 30 de zile.

Ce se intampla daca nu pot rambursa imprumutul la timp?

In cazul in care nu poti rambursa, Go Kredit vor cumpara masina si va vor oferi un imprumut personal cu rate mici, pentru a putea sa reveniti pe drumuri cat de curant.

Ce se intampla daca masina este deteriorata sau furata in timpul perioadei de imprumut?

Masina dvs. este depozitata intr-un depozit sigur, iar Go Kredit va acoperi orice daune sau pierderi cauzate de deteriorarea sau furtul masinii.

Sunt institutii financiare care acorda credit mai simplu. Iata cateva dintre societatile care acorda credite cu dobanda 0%:

CreditYes - imprumut cu dobanda 0% pentru perioade diferite

Credit7 - solutii pentru 5, 10 ori 15 zile cu dobanda 0%

Lunare - in primele 30 de zile obtii finantare fara dobanda

Concluzie

Go Kredit este o companie amanet auto de incredere si de incredere din Romania. Compania a ajutat mii de oameni sa obtina banii de care au nevoie intr-un mod rapid si sigur. Cu dobanzi competitive, termene flexibile de imprumut si un proces rapid si usor, Go Kredit este cea mai buna optiune pentru cei care cauta servicii amanet auto in Romania.

Autoturismul va sta in parcul auto GoKredit pana cand returnati imprumutul. Ea va fi fotografiata in detaliu, interior si exterior, kilometraj, va fi chiar si sigilata.

Informatii suplimentare despre amanetul auto de la Go Kredit puteti sa obtineti la numele de telefon: 021 893 0328, 0786 330 328 si 0786 330 329. De asemenea, puteti sa le si scrieti pe adresa office@gokredit.ro sau cuport@gokredit.ro. Adresa firmei: Blvd Marasti 65-67, Parcarea VIP, Intrare B, Sector 1, Bucuresti

(Visited 87 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies