Cat dureaza acordarea unui credit la BCR?

In cat timp se acorda un credit la BCR? Cat dureaza acordarea unui credit de nevoi personale?

Timpul de acordare al creditelor de nevoi personale la BCR este unul redus, comparativ cu al altor banci comerciale.

De cand bancile au implementat acordul de colaborare cu cei de la ANAF, s-au redus considerabil timpii de acordare ai creditelor bancare.

Eficienta procesului de acordare este la cote ridicate la multe banci, BCR fiind cap de lista, ca de alte si in celelalte topuri bancare.

Credit cu istoric negativ si pentru rau platnici

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Trebuie sa ai minim o luna vechime in munca

 

Credit promotional luna mai

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe si ProviAsigurare. Promotie valabila pana pe 31 mai 2024 la Provident.

Una din cele mai mari banci ce activeaza in Romania, BCR isi pastreaza renumele si cand vine vorba de timpi de acordare pentru creditele lor.

Actele necesare acordarii unui credit la BCR:

  • acord de investigare ANAF – pentru identificarea veniturilor clientilor
  • daca ai venituri inregistrate prin ANAF, trebuie sa prezinti o adeverinta de venit tip pe care o puteti descarca de pe platforma bancii, in sectiunea Acte Necesare;
  • in cazul pensionarilor, se cere talon de pensie recent si un extras de cont precum si decizia definitiva de pensionare.

Pentru accesare, trebuie sa urmezi aceasta cale:

  • prezinti actele solicitate in vederea alizarii eligibilitatii
  • ti se verifica elifibilitatea si daca indeplinesti conditiile pentru accesarea sumei de bani dorita
  • vei fi informat cu diverse aspecte privitoare la credit, inclusiv ti se va inmana un document standard: Informatii standard la nivel European privind creditul pentru consumatori.
  • urmeaza sa semenezi cererea de credit si contractul de credit
  • vei semna si un certificat de asigurare
  • in maxim 3 zile vei afla daca creditul ti-a fost aprobat
  • odata aprobat imprumutul, urmeaza sa primesti banii in cont, ori in numerar.

Creditul de nevoi personale de la BR se acorda pe 5 ani si are un cuantum intre 3.000 si 110.000 lei.

Rambursarea creditul se poate face in rate egale ori descrescatoare.

Dobanda anala efectiva variaza intre 8,56% (daca mergi cu salariul la BCR si) si 10,74%, daca nu nu incasezi salariul prin banca si optezi pentru rata lunara fixa si dobanda fixa.

Conditiile de accesare a unui credit BCR

Varsta maxima admisa pentru creditul DIVERS BCR este de 63 ani femei si 65 ani barbati, iar in cazul pensionarilor se admite varsta maxima de 70 ani.

Daca nu te incadrezi ca nivel de venit pentru suma pe care vrei sa o imprumuti, poti sa soliciti creditul impreuna cu un coplatitor.

Pentru ca multi ne-au intrebat ce acte sunt necesare si cat dureaza aprobarea unui credit la BCR, am incercat sa raspundem succint, astfel incat sa va lamuriti asupra acestor aspecte.

In primul rand, cand solicitati un credit, trebuie sa va asigurati ca sunteti eligibil, ca indeplinti conditiile necesare impuse de banca.

Bancile solicita de regula venituri cu caracter permanent, insa, in ultimul timp si-au mai largit si ele orizonturile, acceptand o plaja mai larga de venituri.

Sunt institutii financiare care acorda credit mai simplu. Iata cateva dintre societatile care acorda credite cu dobanda 0%:

CreditYes - imprumut cu dobanda 0% pentru perioade diferite

Credit7 - solutii pentru 5, 10 ori 15 zile cu dobanda 0%

Lunare - in primele 30 de zile obtii finantare fara dobanda

Bonitatea clientului a ramas totusi factor determinant in acordarea unui credit.

Bonitatea clientului se calculeaza in functie de veniturile clientului si de gradul de indatorare (40% la creditele in lei, respectiv 20% la cele in valuta).

Pentru aprobarea unui credit de nevoi personale la BCR trebuie sa asteptati 3 zile, dupa cum ne informeaza banca, timp calculat din momentul depunerii actelor necesare, daca indepliniti conditiile de eligibilitate.

(Visited 1079 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies