Imprumuturi de bani prin Grupul AS Bijou

Daca sunteti in impas financiar, puteti sa faceti rost de bani apeland la imprumuturile rapide oferite de As Amanet, o casa profesionista, cu experienta, ce a satisfacut o gama larga de clienti de-a lungul timpului.

Casa de Amanet AS Amanet face parte din structura grupului financiar AS Bijou.

La As Amanet puteti sa lasati garantii o mare varietate de obiecte de valoare: aur, argint, ceasuri, auto, electronice.

Un foarte important aspect demn de retinut este acela ca As Amanet detine o multime de agentii in Bucuresti (4-5 in fiecare sector), deci, aveti la cine sa apelati.

Preturile cu care lucreaza As Amanet sunt printre cele mai mari, iar legatura cu clientii este intotdeauna una stransa si de durata.

Ce trebuie sa faci pentru a obtine imprumutul dorit? Nimic altceva in afara de a venit cu buletinul si cu obiectele de valoare detinute la una din agentiile casei de amanet. Lasand aceste obiecte drept garantie, poti pleca acasa cu imprumutul tau contractat pentru o perioada de 30 de zile.

Daca doresti sa-ti reinnoiesti contractul, deci sa prelungesti perioada de imprumut, n-ai decat sa platesti comisionul stabilit pana la data solicitarii reinnoirii si obtii ceea ce-ti doresti.

Amanetarea unor obiecte de valoare poate fi oricand solutia iesirii dintr-o situatie de urgenta, cand nevoia de lichiditati este mare.

Fie ca detii niste bijuterii vechi din aur, fie ca ai in casa niste ceasuri de valoare, ori niste electronice functionale de valoare, poti sa apelezi cu incredere la As Amanet, care iti garanteaza siguranta maxima pentru obiectele tale, pe perioada in care acestea sunt lasate in grija amanetului.

Ce fel de bijuterii? Aproape orice fel de bijuterii: lanturi, ceasuri de aur, cercei, inele, bratari, coroane dentare, monezi, lanturi incurcate sau rupte, resturi de metal pretios, obiecte incomplete sau bucati separate. Acestea pot fi de carataje diferite: 8k, 9k, 10k, 12k, 14k, 18k, 22k, 24k.

Evaluarea acestor obiecte de valoare este facuta de specialistii amanetului, iar in privinta bijuteriilor se folosesc testele de gravura-acid, solutii certificate. pretul obiectelor din aur se stabileste in functie de cotatia aurului pe bursa internationala (KITCO) din ziua respectiva.

De asemenea, casa de amanet primeste aproape orice tip de bijuterie din argint de genul: lanturi, ceasuri, cercei, inele, bratari, brose, butoni, ace de cravata, lanturi (incurcate sau rupte), cutii de bijuterii, resturi din argint sau fragmente de obiecte. Toate acestea pot fi confectionate din argint de puritate diferita: 700 ‰, 800‰, 925 ‰, 950 ‰, 999 ‰.

Valoarea obiectelor din argint se stabileste in functie de masa acestora, cantarirea se face cu cantare omologate ANPC, iar pretul final se stabileste in functie de cotatiile argintului pe bursa internationala din respectiva zi.

In privinta electronicelor, Casa de Amanet primeste astfel de obiecte de valoare, functionala si in stare foarte buna. Din aceasta gama se primesc: telefoane, laptop-uri, unitati desktop, monitoare, aparate foto, camere video, LCD-uri, plasme, tv-uri auto, dvd-uri, gps-uri, diverse jocuri electronice, sistem audio, ipad-uri, tablete, HDD-uri externe, ceasuri Samsung, etc.

La As Amanet se primesc si ceasuri de valoare, evaluate in mod corect de specialistii amanetului.

De asemenea, As Amanet primeste drept garantie pentru imprumuturile rapide oferite clientilor si autoturisme, proprietate personala.

In fine, oferta este generoasa, numarul agentiilor din Bucuresti numeroase, n-aveti decat sa faceti un pas si veti fi mai aproape de suma de bani dorita.

(Visited 48 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies