Conditii de accesare credite BT

Ai vrea sa stii care sunt conditiile de accesare credite BT? Iata cateva informatii necesare: cerinte, costuri, dobanzi, pareri.

Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a accesa un credit de nevoi BT?

Pentru ca am primit de multe ori pe adresa noastra aceasta intrebare, ne-am gandit sa sintetizam un raspuns, potrivit mai multor solicitari de informatii primite din partea voastra.

Procedura de accesa a unui credit BT este simpla, iar conditiile de accesare sunt limittate, documentatia nefiind una stufoasa.

Credit cu istoric negativ si pentru rau platnici

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Trebuie sa ai minim o luna vechime in munca

 

Credit promotional luna mai

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe si ProviAsigurare. Promotie valabila pana pe 31 mai 2024 la Provident.

Conditii de eligibilitate BT

Asadar, la obiect, pentru a raspunde strict la intrebarea ce conditii trebuie sa ineplinesti pentru a lua credite de la BT, raspunsul ar fi acesta:

  • trebuie sa detii venituri constante cu caracter permanen – BT accepta o gama larga de venituri: pensii, salarii, chirii, dividende, etc.;
  • sa nu ai restante active, sume nerambursate la scadenta
  • sa ai un scoring acceptat de BT
  • sa ai maxim 65 de ani la finalul contractului de credit, iar in cazul pensionarilor se accepta pana la 70 de ani la finalul creditului.

Aspecte importante legate de creditare

Pe detalii, cei de la Banca Transilvania ne mai ofera cateva puncte importante care s-ar putea sa va intereseze, daca sunteti interesat sa accesati credite la aceasta banca:

  • clientii trebuie sa fie acoperiti din punctul de vedere al riscului valutar. Adica, daca nu obtii venituri intr-o moneda agreata de banca, s-ar putea sa ai probleme la rambursarea cfeditului datorita variatei cursului de schimb ori denominarii monedei in care castigi veniturile lunare.
  • poti prezenta codebitori, daca veniturile tale nu sunt suficiente. Codebitorii pot fii sot/sotie, parinte, frate, sora, cumnat ori socri.
  • daca figurezi in BC nu esti refuzat instant de BT. Cei de la Banca Transilvania ne spun ca la ei poti apela chiar daca apari in Biroul de Credit ca rau platnici, cu conditia sa-ti fi stins datoria, aceasta sa nu fi fost mare, iar perioada de intarziere sa nu fi fost lunga. Conteza foarte mult nivelul venitului actual si buna ta credinta in stingerea creantelor trecute.
  • poti sa soliciti un credit la BT chiar daca lucrezi in strainatate, cu conditia sa ai un contract de munca de minim un an. Se cere totusi un codebitor care locuieste in Romania si obtine venituri in Romania. Acest codebitor este si persoana de contact in caz de nerespectare a termenelor de rambursare a ratelor aferente creditului contractat.

La BT exista la ora actuala doua cai de a accesa un credit, poti s-o faci direct de la banca, ori poti sa incerci o pre aprobare online inainte. Chiar daca accesezi online, tot trebuie sa te deplasezi la banca pentru semnarea contractelor. Bancile nu au inca legislatia necesara pentru incheierea contractelor de credite online.

Cat dureaza analiza dosarului la Banca Transilvania?

Durata analizezi dosarului de Banca Transilvania nu este una mare, depinde foarte multe de tipurile de venituri pe care le incasezi.

Daca ai venituri inregistrate la ANAF, durata analizei dosarului va fi una foarte mica – poti obtine credite cu aprobare pe loc la BT, in acest caz.

Daca trebuie sa aduci diverse dovezi de venituri in acord cu castigurile tale si cerintele impuse de banca pentru diverse categorii de venituri, s-ar putea ca accesarea sa dureze ceva mai mult.

Sunt institutii financiare care acorda credit mai simplu. Iata cateva dintre societatile care acorda credite cu dobanda 0%:

CreditYes - imprumut cu dobanda 0% pentru perioade diferite

Credit7 - solutii pentru 5, 10 ori 15 zile cu dobanda 0%

Lunare - in primele 30 de zile obtii finantare fara dobanda

Oricum, din ce am vazut noi, in mediul online parerile sunt pozitive despre interactiunea cu Banca Transilvania. N-am vazut plangeri vis-a-vis de conditiile de accesare.

Multi oameni sunt insa nemultumiti de aglomeratia din agentiile celor de la BT, banuim ca nu in toate agentiile o fi la fel. Adevarul este ca in Bucuresti este cam aglomeratie in agentiile BT, dar asta nu poate fi decat un semn bun; asta inseamna ca oamenii au incredere in aceasta banca si vor sa-i devina clienti.

Una peste alta, vorbim de o banca populara, cu multi clienti, dupa active, devenind de curand prima banca din Romania, dupa preluarea Bancpost.

(Visited 162 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies