Credit de consum cu garantie ipotecara – bani mai multi, rate mai mici

Credit de consum cu garantie ipotecara de la ING iti ofera sansa de a te imprumuta usor, fara acte de venit. Suma poate urca pana la 900.000 lei, in acord cu veniturile tale.

Caractersitici credit cu garantie ipotecara ING

Creditul de consum cu garantie ipotecara de la ING Bank ofera posibilitatea sa imprumuti o suma mare de bani, de pana la 900.000 de lei.

Acest credit se poate accesa pe loc, fara documente de venit, trebuie doar sa-ti dai acordul de consultare a bazei de date ANAF. Evident, trebuie sa detii veniturile necesare.

Credit cu istoric negativ si pentru rau platnici

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Trebuie sa ai minim o luna vechime in munca

 

Credit promotional luna mai

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe si ProviAsigurare. Promotie valabila pana pe 31 mai 2024 la Provident.

Dobanda este de 7,26%, iar DAE este 9,25%. Veti mai plati un comision de analiza de 1500 lei.

In acest mod aveti acces la sume mari de bani, imprumutul putand fi accesat pe perioade de pana la 30 de ani.

Pentru a obtine acest credit de consum, poti sa aplici online pe platforma bancii.

Accesarea imprumutului – procedura

Pasii necesari:

 • completezi un formular online cu datele tale, urmand sa fii contactat online ori sa-ti programezi o intalnire la o agentie ING Bank.
 • te deplasezi la agentie cu buletinul. Creditul iti este aprobat pe loc daca ai venituri inregistrate la ANAF.
 • ai la tine documentele solicitate pentru a continua procedura de creditare
 • platesti o taxa de avaluare a locuintei pe care o prezinti drept garantie ipotecara
 • semnezi contractul si dupa aceea primesti banii intr-un cont la ING.

Avantajul major al acestui credit de consum pe 30 de ani, cu garantie ipotecara este ca poate fi aprobat pe loc, fara adeverinta de venit, fara alte documente de venit. Evident, conditia de baza este sa ai venituri raportate la ANAF.

Poti sa imprumuti sume intre 44.000 si 900.000 de lei, insa limita este data de valoarea imobilului, pentru ca nu poti imprumuta mai mult de 65% din valoarea imobilului ipotecat.

Conditii de accesare:

 • trebuie sa ai o varsta intre 18 si 70 de ani, respectiv maxim 55 in cazul navigatorilor
 • venitul lunar sa fie de minim 1.500 de lei net. Daca aduci codebitor, venitul minim al fiecaruia dintre voi nu poate fi mai mic de 750 de lei.
 • resedinta unica in Romania
 • venitul obtinut sa fie in lei.

Actele necesare accesarii acestui credit de consum cu garantie ipotecara:

 • CI/BI in original
 • actele de proprietate ale imobilului ce urmeaza a fi ipotecat

Cand vei ajunge la ghiseul agentiei bancii, vei mai semna si alte acte: FEIS (fisa de informatii standardizate privind creditul pentru consumatori), acordul de consultare ANAF, cererea de credit ce include informarea referitoare la prelucrarea datelor personale in sistemul BC

 • acordul de transmitere, prelucrare, consultare BC
 • contractul de credit.

Cum aplici?

 • iti stabilesti o intalnire cu un consultant ING intr-o agentie a bancii
 • te deplasezi la sediul agentiei pentru completarea cererii de credit
 • prezinti actele solicitate
 • platesti taxa de evaluare a imobilului
 • semnezi actele si contractul de credit.

Rambursarea se face in rate lunare dupa un grafic pe care il primesti cand semnezi creditul de consum cu garantie ipotecara.

Garantia se consitutie din ipoteca imobiliara asupra imobilului, asigurarea proprietatii cesionate in favoarea bancii si ipoeca mobiliara asupra conturilor bancare.

Daca intarzii mai mult de 30 de zile la plata ratei, vei fi raportat catre Biroul de Credit.

Printre riscurile accesarii unui astfel de credit cu garantie imobiliara se numara cea a diminuarii veniturilor tale in timp, diminuare pe care nu o poti control si astfel sa ajungi in imposibilitatea de plata a ratelor, lucru ce va conduce la pierderea locuintei.

Evident nu trebuie sa lasati sa ajungeti in aceasta situatie. Daca ati aflat ca puteti ajunge in imposibilitatea de plata a unei rate luati imediat legatura cu banca pentru a gasi impreuna o solutie rezonabila pentru ambele parti.

Sunt institutii financiare care acorda credit mai simplu. Iata cateva dintre societatile care acorda credite cu dobanda 0%:

CreditYes - imprumut cu dobanda 0% pentru perioade diferite

Credit7 - solutii pentru 5, 10 ori 15 zile cu dobanda 0%

Lunare - in primele 30 de zile obtii finantare fara dobanda

Dobanda pentru creditul de consum cu garantie este de 7,26% pe an, daca inchei asigurare de viata de grup, ori de 7,56% pe an daca nu inchei asigurare de viata.

Pentru a aplica, n-ai decat sa completezi un formular online pe site-ul bancii cu urmatoarele date (dupa ce ai apasat butonul VREAU CREDIT): nume, prenume, email, telefon, CNP, oras, sucursala.

Pentru mai multe informatii, puteti sa sunati la numarul de telefon 031 40 62 464 ori 031 406 2ING. Pentru a identifica o sucursala apropiata tie, vedeti pagina de contact a bancii.

(Visited 84 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies