Cum poti sa te imprumuti fara venit, chiar daca esti in BC?

Singura cale de a obtine un imprumut fara venit stabil daca apari cu restante in BC este sa apelezi la Casele de Amanet.

Obtinerea unui imprumut fara venit, chiar si inscris in BC ca restantier se poate face doar daca te adresezi Caselor de Amanet. Evident, conditia primordiala este aceea sa detii un bun de valoare pe care sa il poti amaneta.

Casele de Amanet nu sunt interesate de venitul tau curent, nici de scoringul din BC.

Aceste societati nebancare (cu statut de IFN, dupa ultimele actualizari legislative) nu sunt interesate daca iti permiti sa-ti rambursezi imprumutul, aceasta probleme interesandu-te pe tine in mod exclusiv.

Credit cu istoric negativ si pentru rau platnici

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Trebuie sa ai minim o luna vechime in munca

 

Credit promotional luna mai

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe si ProviAsigurare. Promotie valabila pana pe 31 mai 2024 la Provident.

Ce inseamna asta? Inseamna ca, daca vrei sa-ti recuperi bunul amanetat este in interesul tau sa-ti rambursezi imprumutul.

Pentru ca am primit de multe ori pe adresa noastra intrebari despre societati nebancare care sa acorde credite fara venit, ori fara un loc de munca stabil, ne-am gandit sa va orientam catre o solutie.

Si, iat-o: Casele de Amanet!

O Casa de Amanet este o societate nebancare care acorda imprumuturi de urgenta, pe loc, in schimbul unor bunuri de valoare.

Evaluarea obiectelor se face de regula pe loc, asadar si banii imprumutati ii obtii pe loc, in mana.

Este mare lucru sa poti face rost de o suma de bani adecvata nevoilor tale, chiar stiind ca nu te poti califa pentru un credit la un IFN ori la o banca.

Nu exista riscuri la Casele de Amanet decat acelea de a ramane fara bunurile lasate gaj.

Comisioanele percepute de aceste societati sunt fixe si reprezinta un procent din bunul cu care garantezi imprumutul. La termenul stabilit tu iti rambursezi imprumutul si primesti bunul amanetat.

Casele de Amanet au obligatia sa-ti pastreze bunul in starea in care l-ai lasat, pana la finalul contractului de imprumut.

Ce bunuri de valoare accepta Casele de Amanet?

De regula, cele mai uzitate bunuri sunt bijuteriile, obiecte mici cu valoare mare. Dar, mai sunt si alte categorii de bunuri destul de des intalnite: tablouri, autoturisme, electronice, tehnica IT, etc.

Pentru ca in Romania la ora actuala sunt foarte mult restantieri, peste 450.000 dupa ultimele statistici, exista un potential ridicat de cautare de credite al acestor persoane.

Noi vedem zilnic mesaje venite din partea multora dintre ei, cetateni ce cauta credite fara verificare in BC.

Acesti oameni stiu ca bancile nu le mai acorda credite cu scoringul lor din Biroul de Credite si mai stiu si ca IFN-urile au devenit mult mai rigide din acelasi punct de vedere (al scoringului din BC).

Ce le ramane de facut? Cauta in principiu alte cai de a obtine suma de bani dorita.

Sunt multe cazuri in care acesti oameni au cazut in capcanele camatarilor ori a persoanelor fizice neautorizate, inglodandu-se in datorii si nestiind cum pot sa iasa din astfel de situatii.

Noi ii sfatuim mai degraba sa te orienteze catre Casele de Amanet, daca au un bun de valoare.

Aceasta solutie este una in primul rand legala, nu iti confera batai de cap din punct de vedere al scoringului din BC, a veniturilor ori a altor conditii de eligibilitate practicate de banci si de IFN-uri.

Care sunt cel mai bun imprumut?

Nu exista solutii perfecte cand vine vorba de imprumuturi.

Daca nu stai bine cu banii, oricum e mai bine sa nu te imprumuti deloc.

Imprumuturi acceseaza cei ce au un venit stabil, care se pot baza ca le intra lunar in cont o suma de bani.

Chiar si daca apelezi la amanet sunt valabile aceste principii. La Amanet nu-ti pune poprire pe venituri, dar risti sa pierzi bunul lasat gaj.

Sunt institutii financiare care acorda credit mai simplu. Iata cateva dintre societatile care acorda credite cu dobanda 0%:

CreditYes - imprumut cu dobanda 0% pentru perioade diferite

Credit7 - solutii pentru 5, 10 ori 15 zile cu dobanda 0%

Lunare - in primele 30 de zile obtii finantare fara dobanda

Un imprumut fara venit stabil ori fara o carte de munca, nu reprezinta un risc daca te adresezi Caselor de Amanet. Aceste societati functioneaza ca IFN-uri autorizate sa functioneze si verificate periodic.

Casele de Amanet practica diverse comisioane, de cele mai multe ori ele variind intr-un interval destul de limitat. In general, preturile metalelor pretioase sunt afisate la vedere pe platformele online ale Caselor de Amanet, astfel incat, daca ai o bijuterie de valoare, poti afla din start cam ce suma de bani poti obtine daca o amanetezi.

De aceea este bine sa-ti faci o parere in online, verificand cosmioanele Caselor de Amanet, inainte de a te deplasa cu bunul respectiv la o astfel de societate.

(Visited 148 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies