Vreau sa imprumut niste bani urgent dar sunt in BC

Daca ai nevoie urgenta de o suma de bani, insa scoringul din BC nu-ti permite accesul la un credit bancar ori nebancar, singura solutie ramane amanetul

Imprumut simplu pentru cei inscrisi in BC

„Vreau sa imprumut niste bani urgent dar sunt inscris in BC” – auzim tot mai des aceasta fraza, motiv pentru care, ne-am gandit sa vedem care ar fi solutiile pe care le au la dispozitie acesti cetateni ce vin cu astfel de doleante.

Ei bine, nu toti restantierii sunt norocosi, in sensul in care, daca sunt respinsi de banci, apeleaza fara probleme la IFN-uri.

Credit cu istoric negativ si pentru rau platnici

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Trebuie sa ai minim o luna vechime in munca

 

Credit promotional de Paste

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe si dobanda redusa la jumatate. Promotie valabila pana pe 29 aprilie la Provident.

Sa ne intelegem, exista IFN-uri care nu verifica scoringul din BC, insa, majoritatea o fac.

Imi amintesc, de exemplu, un raport al celor de la Provident in care afirmau ca resping foarte multe cereri de creditare, iar majoritatea respingerilor se bazau pe aceasta circumstanta.

Este si normala atitudinea avand in vedere riscurile la care se supun creditorii cand acorda credite rau platnicilor, adica unor oameni dovediti deja de rea credinta.

Oricum ar fi, nu trebuie sa judecam pozitia niciuneia dintre parti, noi vrem doar sa vedem ce solutii are la indemana acel om ce cauta sa se imprumute urgent de bani, chiar daca sunt inscrisi in BC.

Ei bine, din categoria celor inscrisi in BC, multi sunt inca restantieri de facto, adica nici macar nu si-au achitat datoria.

In Biroul de Credit ramai inscris timp de patru ani din momentul in care ti-ai stins datoria. Asadar, sunt persoane care, neplatindu-si deloc datoriile, vor ramane in BC pana cand vor achita respectivele restante, plus inca patru ani socotiti din momentul stingerii.

Din cei peste 450.000 de restantieri, sunt multi care nu si-au stins datoria.

Ce solutii au la indemana cei cu datorii din trecut?

Clientilor restantieri le sunt refuzate de regula cererile de creditare si de catre banci si de catre IFN-uri.

S-ar putea sa mai gaseasca intelegere la unele IFN-uri care nu verifica deloc scoringul din BC, insa, fiind vorba de IFN-uri ce au in portoofoliu microcredite, dobanzile pe care ar urma sa le plateasca vor fi enorme.

Cum s-ar zice, in loc sa-si rezolve o problema, isi creaza altele noi.

Ei bine, si care ar fi solutia, veti intreba.

Singura solutie pe care o pot avea cei aflati intr-o atare situatie este aceea de a apela la Casele de Amanet.

Conditia primordiala este sa ai un bun de valoare.

La Amanet te duci cu bunul, il lasi drept garantie, ti-l evalueaza si primesti un procent din valoarea bunului. Este o forma de imprumut cu garantii.

La finalul perioadei de contract, te duci cu banii imprumutati la care se adauga comisionul amanetului si-si recapeti bunul amanentat.

Dovada vie ca aceasta forma de imprumut a devenit una din ce in ce mai cunoscuta este ca au inceput, cel putin in Bucuresti, Casele de Amanet sa fie la fel de frecvente ca farmaciile, ceea ce nu e de ici de colo.

Este destul de greu sa identifici cele mai bune oferte pentru amanet aur Bucuresti, in primul rand pentru ca sunt foarte optiuni de comparat.

Lasand gluma la o parte, solutia nu este deloc una nefericita, pentru ca, la amanet nu te intreaba nici de scoringul din BC, nici daca ai venituri deosebite. La amanet conteaza valoarea bunului pe care-l lasi drept garantie si starea acestuia.

Ce se amaneteaza in Romania?

In primul rand bijuterii, apoi masini, tablouri, electronice, electrocasnice, etc.

Daca ai nevoie de bani urgent azi, amanetul este o solutie clara, care nu-ti verifica statutul de rau platnic din BC ori CRC, nici daca ai adeverinta de venit.

Sunt situatii cotidieii care impun rezolvari urgente. Cand suntem pusi in astfel de situatii, trebuie sa actionam rapid pentru a le rezolva, in functie de necesitate si grad de urgenta.

Amanetul este prima solutie ca rapiditate si ca neverificare a scoringului din BC.

Daca nu aveti un bun de valoare pe care sa-l amanetati, atunci puteti sa va idnreptati catre un IFN ce are in portofoliu microcredite, adica acorda credite rapide de valoare mica pe perioade scurte de timp.

Daca vrei sa imprumuti urgent o suma de bani, trebuie totusi sa fiti rational si sa cantariti daca vreti sa imprumutati cu o dobanda de 4.000% pe an ori cu 30-50%. pe an.

La Casele de Amanet, dobanda se calculeaza aritmic, asa ca dobanda anuala nu ajunge nici pe departe la nivelul dobanzilor practicate de IFN-uri pentru microcredite.

Acesta este motivul pentru care romanii se indreapta tot mai mult catre imprumuturile urgente de bani de la Casele de Amanet.

Deja este de notorietate cantitatea mare de aur pe care romanii o lasa la casele de amanet. Kilogramele de aur lasate gaj de romani la amanet inseamna de fapt credite cu garantie in bijuterii.

Cati bani obtin de la casele de amanet?

Exista un pret standard pentru aur (in functie de karataj), pentru argint si alte metale pretioase, pret pe care amanetul il ofera.

Sunt institutii financiare care acorda credit mai simplu. Iata cateva dintre societatile care acorda credite cu dobanda 0%:

CreditYes - imprumut cu dobanda 0% pentru perioade diferite

Credit7 - solutii pentru 5, 10 ori 15 zile cu dobanda 0%

Lunare - in primele 30 de zile obtii finantare fara dobanda

De regula, aceste preturi sunt afisate zilnic in clar atat in Casa de Amanet cat si pe platforma online a acesteia.

Preturile pot sa difere, daca este vorba de bijuterii, de starea acestora, insa, unele case de amanet nu tin cont de starea bijuteriilor, ci doar de calitatea aurului.

Cateva exemple de la momentul publicarii articolului:

  • la Tezaur, pretul maxim pentru amanet aur: 100 lei pentru aur de 14K si 128 de lei pentru aurul de 18K;
  • la Credit Amanet, pretul amanet aur: 89 lei pentru aur de 14 K si 116 lei pentru aurul de 18 K;
  • la Swiss Gold, pretul amanet aur: pentru aurul de 14K, pretul este de 92 de lei pe gram, iar pentru cel de 18K, pretul este de 120 de lei pe gram.
(Visited 206 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies