Nevoie de bani? Solutii de la Express Credit Amanet.

Express Credit Amanet este o societate nebacare cu reprezentante in toata tara.

Prin intermediul celor 35 de agentii deschise in Iasi, Vaslui, Botosani, Suceava, Roman, Falticeni, Bacau, Piatra Neamt si Barlad, cei de la Express Credit Amanet pune la dispozitia clientilor posibilitatea de a contracta cu credit, garantat ca obiectele ce vor fi amenatat sunt pastrate in siguranta.

Aceasta Casa de Amanet este una ce actioneaza lega, fiind inscrisa in registrul BNR.

Au o experienta buna in piata, de peste 20 de ani, tratandu-si clientii cu respect si profesionalism.

Credit cu istoric negativ si pentru rau platnici

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Trebuie sa ai minim o luna vechime in munca

 

Credit promotional luna mai

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe si ProviAsigurare. Promotie valabila pana pe 31 mai 2024 la Provident.

In Iasi veti gasi multe agentii Express Credit Amanet, unele cu orar extins ori chiar non-stop, fapt ce permite clientilor sa aiba acces la servicii de amanet atunci cand au nevoie de imprumuturi.

Preturile obiectelor pe care clientii le aduc drept gaj sunt corect stabilite.

Evaluarea se face de speciliasti, in mod corect si transpparent. Ele sunt returnate intact la finalizarea creditului si rambursarea banilor imprumutati.

Pentru cei ce vor sa obtina un credit rapid pe loc, aceasta este o modalitate simpla de a-l obtine, fara birocractie si multe acte.

Aceasta Casa de Amanet a luat nastere in Iasi, avand initial numele de Casa de Amanet Electro Gold. Intr-un proces de rebrenduire, compania a luat numele de Express Credit Amanet, iar numarul agentiilor s-au extins si in judetele apropiate.

Initial au aparut agentii in Suceava, Roman si Botosani, iar ulterior in Faticeni, Bacau, Barlad si Piatra Neamt.

Solutiile oferite de Express Credit Amane

Daca ai nevoie de un imprumut, poti apela la aceasta casa de amanet. Lucrurile sunt simple, se pleaca cu completarea unui formular – cerere de imprumut. In acest formular trebuie sa va introduceti numele si prenumele, email-ul, telefonul si suma dorita. De asemenea trebuie sa lasati o descriere o produsului pe care doriti sa-l prezentati drept garantii. Trebuie sa incarcati si o poza c produsul respectiv intr-o sectiune speciala (‘incarca o poza cu produsul tau – Choose File). Acest mesaj trebuie trimis pentru a porni procesul de creditare.

Imprumutul garantat oferit de Express Credit Amanet se acorda pentru perioade cuprinse intre 3 si 120 de zile. Exista si o perioada de asteptare de 15 zile, si mai exista si posibilitatea de a extinde perioada de creditare cu un interval cuprins intre 1 si 120 de zile.

Creditele garantate cu electronice au un comision intre 0,48% si 0,95% pe zi, corespunzator unui DAE intre 175,2% si 346,75%.

Imprumuturile care sunt garantate cu bijuteri au comisionul intre 0,19% si 0,48%, iar DAE-ul intre 65,7% si 175,2%.

Exemplu de calcul: daca contractezi un credit de 20.001 lei si-l garantezi cu bijuterii, pentru o perioada de 30 de zile, totalul pe care il vei avea de rambursat va fi de 21201,06 lei. Comisionul aferent avand valoarea de 1200,06 lei.

Express Credit Amanet este un IFN cu sediul central in Iasi – Str. Silvestru, Nr. 21, Iasi, 700305, telefon: 40 332 415 719, email: contact@expresscredit.ro.

Aceasta Casa de Amanet va pune la dispozitie si o lista consistenta de produse pe care le au la vanzare: priduse electronice, ceasuri, bijuterii etc.

Credit cu garantii din aur si electronice

Agentiile Express Credit Amanet permit pastrarea in bune conditii a produselor pe care clientii le prezinta drept garantii la imprumuturile contractate.

Aurul, de exemplu, este pastrat in seifuri sigure, in acord cu prevederile legislative in vigoare.

Electronicele sunt pastrate in speciatii special amenajate pentru acest scop, astfel incat acestea sa fie returnate clientilor intacte.

Sunt institutii financiare care acorda credit mai simplu. Iata cateva dintre societatile care acorda credite cu dobanda 0%:

CreditYes - imprumut cu dobanda 0% pentru perioade diferite

Credit7 - solutii pentru 5, 10 ori 15 zile cu dobanda 0%

Lunare - in primele 30 de zile obtii finantare fara dobanda

Exista un serviciu permanent de monitorizare a tuturor agentiilor acestei Case de Amanet, precum si alarme conectate la politie.

Aurul ori argintul care se accepta la amanet in schimbul unui credit: aur de 9K, 9K, 10 K, aur 12K, aur 14K, aur 18K, aur 24K, argint 925.

Electronicele acceptate: telefoane mobile, smartphone, laptopuri, tablete, ceasuri, aparatura audio-video, console jocuri, jocuri video, calculatoare, monitoare, televizoare, aparate foto, playere, ipaduri, biciclete.

(Visited 376 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies