Ai nevoie de un imprumut rapid azi? SwissGold!

SwissGold poate fi solutia problemelor tale financiare! Aceasta casa de amanet are multe locatii in tara.

SwissGold este o Casa de Amanet la care poti apela, avand locatii in Bucuresti si in tara.

Daca detii o bijuterie de valoare ori alt obiect de pret pe care il ai posesie, poti sa-l amanetezi si sa primesti suma dorita de bani fara verificari de bonitate.

SwissGold este una dintre cele mai mari Case de Amanet din Romania, societate ce se ocupa cu colectarea aurului si argintului indeosebi pentru reciclare.

Credit cu istoric negativ si pentru rau platnici

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Trebuie sa ai minim o luna vechime in munca

 

Credit promotional de Paste

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe si dobanda redusa la jumatate. Promotie valabila pana pe 29 aprilie la Provident.

Acest amanet are reprezentante in Bucuresti, Constanta si Braila.

SwissGold cumpara bijuterii si le topeste, urmand ca acestea sa fie trimise la rafinare.

Avantajul de a lucra cu aceasta casa de amanet este in primul rand acela ca beneficiezi de preturi corecte la aur si argint, preturi legate de bursa.

Apoi, fiind una dintre cele mai mari firme de profil din tara, ofertele lor sunt printre cele mai avantajoase, in primul rand pentru ca nu folosesc intermediari.

SwissGold lucreaza corect, cu documente de cumparare si cu plati la tranzactionare.

Isi bazeaza achizitiile pe bijuterii si pe ceasuri, obiecte pe care le si colecteaza, le si vinde.

Insa, pe langa acestea, mai accepta si alte accesorii de lux.

SwissGold functioneaza ca orice amanet, cumparand printre altele aur, argint, platina si alte pietre pretioase. De asemenea, achizitioneaza si ceasuri de lux, bijuterii, antichitati de colectie si alte obiecte de lux.

Practic, mergi cu un obiect/obiecte de valoare pe care le ai si poti pleca cu banii urgent azi acasa.

Oferta lor este valabila atat pentru persoanele fizice cat si pentru cele juridice.

Obiectul de valoare se preda in magazin, in schimbul unei sume de bani, procent din valoarea respectivului obiect, pentru o perioada de timp. Contractul se incheie pe 30 de zile, plus 3 zile suplimentare pentru achitarea imprumutului.

SwissGold are evaluatori profesionisti care evalueaza obiectele prin metode corecte, obiective. Metalele pretioase sunt evaluare din punct e vedere al greutatii si puritatii.

Vestea buna este ca acest amanet primeste si bijuterii deriorate pentru valoarea lor bruta. Dar, totodata, sunt interesati si de valoarea intrinseca a bijuteriilor ori obiectelor pe care le primesc, pe producatori etc.

Cum obtii un imprumut de la SwissGold?

Poti sa obtii un imprumut amanetand un bun de valoare pe care il ai. Garantia adusa de voi poate fi reprezentanta de bijuterii din aur ori argint, ceasuri, accesorii de lux, obiecte de arta etc.

Imprumutul se incheie pe 30 de zile, in baza unui contract c posibilitatea prelungirii contractului in schimbul achitarii unui comision.

Dupa ce achitati imprumutul contractat, va veti primi inapoi bunul amanetat.

Societatea SwissGold accepta si electronice si chiar si autoturisme produse dupa 2007.

Pentru informatii sulimentare puteti sa sunati la numerele de telefon 0769 287 287 ori 0721 287 287. Puteti sa le trimiteti un mesaj pe adresa office@swissgold.ro. Detalii gasiti pe platforma online a Casei de Amanet: http://www.swissgold.ro.

(Visited 119 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies