Pareri despre CreditFIX

Un IFN cu experienta in piata romaneasca (a implinit de curand 5 ani), CreditFix ofera produse financiare facile clientilor sai.

In urma unor incursiuni realizate de noi online, pe diverse forumuri si blogguri de specialitate, am descoperit multe pareri exprimate despre aceasta societate nebancara.

Majoritatea opiniilor citite de noi sunt pozitive, oamenii par a avea incredere in produsele lor si conditiile par sa fie avantajoase din punctul de vedere al celor ce le-au accesat.

Acest IFN este unul vizibil in piata, pastrandu-si mereu atitudunea de adaptare la nou, evoluand o data cu timpurile.

Credit cu istoric negativ si pentru rau platnici

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Trebuie sa ai minim o luna vechime in munca

 

Credit promotional de Paste

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe si dobanda redusa la jumatate. Promotie valabila pana pe 29 aprilie la Provident.

Daca la inceput ofereau un singur produs, astazi acestia au venit cu mai multe variante de imprumuturi, adaptate nevoilor unor categorii distincte de clienti.

Ce stim despre Credit Fix?

Privind in urma la modul cum a evoluat aceasta societate, dupa parerea noastra lucrurile au mers din bine in mai bine, atat pentru ei cat si pentru clientilor lor, fosti, actuali si viitori.

Produsul lor acordat pe termen scurt, un asa zis credit urgent cu valoare mica are un maxim de 3.000 de lei. Aceasta finantare este in fapt o linie de credit, prin intermediul careia poti accesa banii doriti, contractul fiind valabil cinci ani. Poti retrage bani din cont din aceasta linie oricand ai nevoie, cu conditia sa fi rambursat anterior sumele folosite inainte. Nu se poate depasi suma de 3.000 de lei, indiferent de intervalele la care doresti sa dispui de banii disponibili in aceasta linie de credit.

Aceasta oferta este la dispozitia clientilor care au implinit 18 ani si au un venit minim net lunar de cel putin 500 de lei.

Pentru prima accesare a sumei de 2.000 de lei, poti beneficia de o dobanda 0. Odata rambursata suma retrasa, un client poate trage oricand doreste alte sume, in limita celor 3.000 de lei disponobili.

Clientii lor sunt multumiti de creditul oferit, unii impartasind experienta lor pozitiva cu acest IFN: „Am avut nevoie de un credit fara acte, doar cu buletinul, am reusit sa fac fata cu brio problemelor financiare. Felicitari echipei pentru nota de profesionalism demonostrata in acceptarea rapida a creditului online solicitat”. Altii sunt incantati ca au putut solicita bani si i-au primit intr-un timp atat de scurt, astfel incat au putut sa-si rezolve problemele financiare aparute.

Sunt multe pareri pe care clientii lor le-au exprimat in sectiunea de testemoniale de pe platforma online a IFN-ului, dar asiti opinii si pe platformele online amintite anterior.

Vestea buna este ca cei de la CreditFix nu doar ca si-au imbunatatit produsul acesta de tip urgent cu valoare redusa, dar au introdus si un altul in portofoliu, un credit de nevoi cu valoare mai mare – de 10.000 de lei pentru o perioada de maxim 12 luni.

Imprumutul urgent Credit Fix acordat facil doar cu buletinul si un extras de cont este unul dintre cele mai usor de accesat produse din piata nebancara.

Ce avantaje ofera imprumuturile Credit Fix?

Acest produs este unul care iti permite sa-ti pui mai bine in aplicare planurile. Cu o astfel de suma, nu doar ca-ti poti achita unele datorii, dar poti sa-ti si cumperi diverse lucruri de stricta necesitate, sa-ti rezolvi o problema de sanatate, poti sa-ti achiti niste facturi restante, ori sa-ti pui la punct masina. Ba chiar poti sa le rezolvi pe toate acestea, daca esti un pic organizat. 10.000 de euro nu este o suma de ici de colo, sunt multi bani, mai mult decat castiga un roman cu salariul mediu net intr-un an de zile.

Plus de asta, acest credit de nevoi de la CreditFix se acorda si rapid, pentru ca cererea o poti completa in cateva minute. Cererea se proceseaza si ea repede, ca si raspunsul pe care il vei primi, de altfel.

Daca cererea ti-a fost aprobata, banii ii primesti in cont.

Un avantaj major al acestor credite este acela ca aplici online, fara sa te deplasezi de la domiciliu.

Actele care iti sunt solicitate le vei transmite online, prin email ori prin fax.

Acest credit este fara garantii si fara giranti.

CreditFIX nu solicita adeverinta de venit ori de salariu.

Produsul se ramburseaza in rate fixe, dar tu il; poti achita pe tot in orice moment.

Iata cireasa de pe tort abia acum vine – sunt acceptati si cei cu istoric negativ.

Cum accesezi un credit de nevoi Fix Credit?

In primul rand trebuie sa deschizi un cont pe platforma online special dedicata acestui produs.

Apoi, trebuie sa folosesti calculatorul de credit unde trebuie sa alegi suma si numarul de rate.

Abia apoi vei trece la completarea cererii de credit propriu-zisa. Aici vei introduce datele personale si indormatii legate de venit.

Sunt institutii financiare care acorda credit mai simplu. Iata cateva dintre societatile care acorda credite cu dobanda 0%:

CreditYes - imprumut cu dobanda 0% pentru perioade diferite

Credit7 - solutii pentru 5, 10 ori 15 zile cu dobanda 0%

Lunare - in primele 30 de zile obtii finantare fara dobanda

Pasul urmator este sa incarci in aplicatie o copie dupa buletin si o copie dupa extrasul de cont dinluna anterioara.

Care sunt conditiile de creditare?

Credit FIX solicita pentru accesarea unui astfel de imprumut de nevoi:

  • sa ai minim 1.000 de lei venit lunar net
  • sa incasezi banii pe un card
  • sa ai cel putin 18 ani impliniti
    – sa ai o adresa de email si un telefon mobil personal.

Si acesui produs din portofoliul Credit FIX oamenii i-au dedicat niste opinii favorabile. Testimonialele de la ei de pe site ne ofera aceste indicatii. Iata o astfel de parere scrisa de o persoana care a contractat un credit de nevoi personale FIx Credit: „Recomand cu caldura Fix Credit pentru rezolvarea oricaror probleme financiare. Este atat de simplu si rapid! Multumesc inca o data!”

(Visited 360 times, 1 visits today)

Info GDRP | Termeni și condiții
Confidențialitate | Politica cookies